FlowerForm
EAB SOFTWARE

Nieuwe update opgeleverd : 21 september 2022

Er is weer een nieuwe versie van FlowerForm beschikbaar: versie 2022.9.3 uitgeleverd op 21 september 2022.
Voornaamste aanpassingen betreffen de koppeling met de beeldbank en Floriday: deze zijn beide bijgewerkt waardoor ook ná 19 oktober de beeldbank-koppeling als ook de 1 Floriday-koppeling blijven werken. Lees hieronder meer details over deze upgrade.

Koppeling met beeldbank
RFH zal vanaf 19 oktober alleen beveiligde verbindingen met de beeldbank toestaan (https). Hiervoor heeft u de laatste versie van FlowerForm nodig. FlowerForm versies ouder dan 2201.9.3 (vóór 21-09-2022), zullen vanaf 19 oktober niet meer met de beeldbank kunnen communiceren. Zorg dat u de laatste versie gebruikt! 

Koppeling met Floriday:
Meerdere keren per jaar kan FloraHolland de specificaties van de Floriday-koppeling wijzigen, waardoor een upgrade van FlowerForm noodzakelijk is om van deze koppeling gebruik te maken. Per 1 november zullen oudere versies van FlowerForm niet meer kunnen koppelen met Floriday. .

Alle wijzigingen zijn te lezen op Versiebeheer. Als u gebruikt maakt van een recente versie zal deze update vanzelf aangeboden worden bij het opstarten, maar het kan zijn dat dit geblokkeerd wordt door uw firewall. In dat geval kunt u de update handmatig uitvoeren door het volgende bestand uit te voeren : FlowerFormFD Installatie Bestand
Bekijk de Instructie Video's als u deze update nog niet eerder zelf hebt uitgevoerd.

Voor wie is deze upgrade noodzakelijk?

Als u brieven maakt die door Floriday worden gegenereerd, of als u uw aanbod op Floriday vanuit FlowerForm beheerd, dan is het noodzakelijk dat u deze upgrade uitvoert vóór 1 november. Vanaf dat moment zal de huidige koppeling niet meer werken.

Wat zijn de kosten?
Zoals gebruikelijk zijn updates gratis. Alleen als u er voor kiest om de upgrade door ons uit te laten voeren zullen wij de gebruikelijke kosten in rekening brengen. (Op moment van schrijven is dat €39,50)


Maak ik gebruik van Floriday?  

Als u niet zeker weet of u van de Floriday koppeling gebruik maakt, dan is dit vrij eenvoudig te controleren, zie onderstaande afbeelding:
Moet ik koppelen met Floriday? 
Vooralsnog is het antwoord NEE, tenzij u handelt met kopers die via Floriday bestellen en u de orders in FlowerForm wenst af te handelen.E-mailen
Bellen
Info